چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

مرحله سوم غربالگری سراسری به زودی اجرا می‌شود

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: مرحله سوم طرح غربالگری سراسری به زودی در کشور آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 08
کد خبر: ۵۴۰۲۲

 به گزارش راهبرد معاصر  علیرضا رییسی روز شنبه در حاشیه افتتاح سه طرح درمانی و بهداشتی در ملکان آذربایجان‌شرقی در جمع خبرنگاران افزود: در مرحله اول اجرای این طرح ۸۷ درصد و در مرحله دوم ۴۲ درصد مردم در سراسر کشور غربالگری شدند.

وی افزود: به طور قطع حداقل یک سال طول می کشد تا واکسن و یا داروی موثری برای درمان کرونا پیدا شود و امکان تهیه آن برای همه مردم مقدور باشد از این رو باید تا آن زمان زندگی مسالمت آمیز با این ویروس را یاد بگیریم.

رییسی افزود: خوشبختانه سیر شیوع کرونا تا حدودی در استان‌های غربی از جمله آذربایجان‌های شرقی، آذربایجان غربی و کرمانشاه کنترل شده و در سایر مناطق کشور نیز این سیر نزولی شده است.

وی تاکید کرد: مردم باید تا قطع شیوع این ویروس دستورالعمل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

وی با بیان اینکه ۸۲ درصد از فوت شدگان کرونایی در کشور را بیماران دارای بیماری های خاص تشکیل می دهند گفت: میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در کشورهای مختلف ۱۵ درصد و در ایران ۱۲ درصد است.

رییسی موفقیت های کشورمان در کنترل بیماری کرونا را مدیون تلاش های کادر درمان و هم گرایی و همکاری مردم و سازمان های دولتی دانست و تصریح کرد: پزشکان و کادر درمان کشور یکبار دیگر ثابت کردند که همچون دوران دفاع مقدس آماده حضور در خط مقدم تامین سلامت هموطنان خود هستند و خوشبختانه ایثارگرانه و فداکارانه و با علم و آگاهی در این عرصه نیز تلاش و کوشش کردند و برخی ها نیز جان خود را در راه تامین سلامت مردم از دست دادند و شهید شدند.

وی افزود: علیرغم وجود آن همه امکانات در کشورهای اروپایی کشور ما در این عرصه موفق تر از آنها عمل کرد و با اینکه در اروپا به ازای هر یک هزار نفر جمعیت ۶.۶ درصد تخت بیمارستانی و کشورمان ۱.۱ درصد است ولی همه دیدند که در کشور ما حتی یک نفر هم بدون تخت بیمارستانی نماند ولی در کشورهای اروپایی بیماران کرونایی را در راهروهای بیمارستان ها بستریکردند و در این بیماری و مسابقه در دنیا از همه جلوتری افتادیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود میزان استفاده از ماسک در اجتماعات را ۷۲ درصد و در ادرات دولتی ۸۳ درصد عنوان و بار دیگر بر رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی تاکید کرد.

مرکز درمانی لیلان و ۲ مرکز درمانی در ملکان با مجموع زیربنای چهار هزار و ۲۵۰ متر مربع و ۲۴ میلیارد تومان هزینه کرد امروز شنبه با حضور معاون وزیر بهداشت بهره برداری شد.

ارسال نظر